Σούμποτιτς: «Ο κύριος Παύλος ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου»

Σούμποτιτς: «Ο κύριος Παύλος ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου»

Gazzetta team
Σούμποτιτς: «Ο κύριος Παύλος ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου»

bet365

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς πήρε σειρά και μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, λέγοντας ότι τον αντιμετώπιζε πάντα ως δεύτερο πατέρα του.

Ο πάλαι ποτέ προπονητής του Παναθηναϊκού στα τέλη της δεκαετίας του '90 μίλησε στον Sport Fm για τον εμβληματικό πρόεδρο των «πρασίνων» λέγοντας ότι «με αγκάλιαζε σαν πατέρας...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Πίξι»

Για το πώς ένιωσε μετά το θάνατό του: «Στενοχωρήθηκα πολύ. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επαφές, αλλά ήταν και θα είναι πάντα σαν δεύτερος πατέρας μου. Αυτός και ο προφέσορας Νίκολιτς. Μου μίλαγε και με αγκάλιαζε σαν πατέρας. Μόνο ένας πατέρας μπορεί να σου δείχνει έτσι την αγάπη και την εμπιστοσύνη του. Ήταν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα έτσι. Παρότι υπήρχαν κάποιες διαφορές στο τέλος, όταν συναντηθήκαμε μετά από λίγο καιρό με αγκάλιασε, με φίλησε και με ρωτούσε για την οικογένειά μου. Ήταν αυθεντικός, δεν προσποιήθηκε ποτέ».

Για τη συνεργασία τους: «Μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα μετά από μια δύσκολη στιγμή, γιατί επένδυε πολλά χρήματα και δεν μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα. Μου είπε ‘Λευτέρη, σε πιστεύω. Μέχρι την πόρτα του γηπέδου είμαι εγώ, μετά είσαι εσύ’. Πάντα στήριζε τον προπονητή. Είχαμε δύσκολες στιγμές, με αποκλεισμούς από την Ευρώπη. Πήγα στο γραφείο του τότε, αλλά ποτέ δεν είχε πανικό. Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα που με αγκάλιασε και μου είπε ‘με δικαίωσες, σε ευχαριστώ’. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου, όπως και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Έχω συνεργαστεί με πολλούς προέδρους και είναι ανάμεσα στους κορυφαίους».

 

Τελευταία Νέα