Λάζος: «Ο Φώτσης μπορεί να παίξει ακόμα στην Α1»!

Λάζος: «Ο Φώτσης μπορεί να παίξει ακόμα στην Α1»!

bet365

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αποκάλυσε την τελευταία πλάκα που το έκανε ο Αντώνης Φώτσης κι εξήγησε πως ο «Batman» παραμένει ίδιος και... απαράλλακτος τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Λάζος μίλησε αρχικώς στην κάμερα της ΕΡΤ για την τελευταία πλάκα που το έκανε ο Φώτσης: «Μου είπε πως υπάρχει dress code στη σημερινή εκδήλωση! Έβαλα σακάκι και πουκάμισο κι έσκασα από τη ζέστη (γέλια)! Θα ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο...». Στη συνέχεια εξήγησε πως «ο Αντώνης είναι ένας αθλητής που σε εμπνέει με ό,τι κάνει. Όχι μόνο εντός αλλά κι εκτός γηπέδου. Τον ξέρω από 14 ετών. Τώρα που έγινε 34, δεν έχει αλλάξει καθόλου. Το αξίζει το σημερινό. Αντώνη συγχαρητήρια»! Ο βετεράνος σέντερ ρωτήθηκε πόσα χρόνια ακόμα θα παίζει ο πρώην συμπαίκτης του: «Νομίζω ότι μπορεί να παίζει για πολλά χρόνια ακόμα. Μπορεί να παίξει και στην Α1, ποτέ δεν ξέρεις...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα