Νέο video με σκηνικό τρόμου σε αγώνα της ΕΣΚΑ!

Gazzetta team
Νέο video με σκηνικό τρόμου σε αγώνα της ΕΣΚΑ!

bet365

Τρομερές σκηνές βίας εξελίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Κλειστό Γήπεδο Μαρκοπούλου ενώ διεξαγόταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ο.ΚΑ. Μεσογείων και τη Νήαρ Ηστ ενώ ήλθε στη δημοσιότητα νέο video με το σκηνικό τρόμου που στήθηκε στο παρκέ.

Οι Ο.ΚΑ. Μεσογείων και Νήαρ Ηστ αγωνίζονταν για την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ αλλά το μεταξύ τους παιχνίδι δεν έληξε ποτέ αφού στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας πέταξαν αντικείμενα στον πάγκο των γηπεδούχων και στη συνέχεια ακολούθησε γενική σύρραξη και είσοδος στον αγωνιστικό χώρο.

Ένας οπαδός, ακόμα, δεν δίστασε να κάνει χρήση πυροσβεστήρα, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. Από τα επεισόδια αναφέρεται πως τραυματίστηκαν τουλάχιστον τρία παιδιά και ο προπονητής του Ο.ΚΑ. Μεσογείων, Νίκος Χασιώτης, δήλωσε: «Αντί να γιορτάζουμε την άνοδο σε καμιά ταβέρνα, άλλοι βρέθηκαν στο ιατρικό κέντρο για περίθαλψη και άλλοι μέχρι τα ξημερώματα στην ΓΑΔΑ για κατάθεση και από εκεί κατευθείαν στην δουλειά τους. Και όλα αυτά, επειδή έτσι αποφάσισαν μερικοί χαπακωμένοι φίλαθλοι, που ήρθαν με ναυλωμένο πούλμαν της Νήαρ Ηστ, η οποία και τους χρησιμοποιεί, κατά το δοκούν! Κρίμα για την ιστορία της».

«Κρίμα για τους μικρούς - και όχι μόνο- φιλάθλους,που υπέστησαν τις οδυνηρές συνέπειες, της δραστηριότητας των μεταφερόμενων χούλιγκανς», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης.

Δείτε το νέο video που δημοσίευσε η ιστοσελίδα notioanatolika.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα