Το μήνυμα του Βουγιούκα για το φετινό 3ΟΝ3

Gazzetta team
Το μήνυμα του Βουγιούκα για το φετινό 3ΟΝ3

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας θα δώσει το «παρών» στο φετινό 3ΟΝ3 το οποίο διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α,

«Το μπάσκετ στην Ελλάδα δεν σταματάει. Με κρύο, ήλιο ή βροχές, εμείς παίζουμε εντός κι εκτός γηπέδων. Τα τουρνουά που γίνονται στο δρόμο είναι υπέροχα διότι όχι μόνο μπορείς να τα παρακολουθησεις αλλά και να παίξεις. Και το γεγονός ότι σε αυτά συμμετέχουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, τα κάνει ξεχωριστά διότι ο κόσμος έχει την ευκαιρία να παιξει με τους παίκτες που βλέπει στην τηλεόραση ή από τις εξέδρες των γηπέδων» δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για το τουρνουά και συνέχισε:

«Στα τουρνουά "Τάπα στη βια και το ρατσισμό" γίνονται επίσης σεμινάρια και αυτά βοηθούν τα νεαρά παιδιά να μπουν πιο βαθιά στο πνεύμα του μπάσκετ και να μάθουν πολλά από τα μυστικά. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ και εφέτος σε αυτά τα τουρνουά. Ελάτε όλοι να παίξουμε, θα περάσουμε πολύ όμορφα».

Επίσης ο ΠΣΑΚ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Για μια ακόμη χρονια, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) - ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) - ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html»

 

Τελευταία Νέα