MVP και μέλος της καλύτερης πεντάδας ο Αρσενόπουλος

MVP και μέλος της καλύτερης πεντάδας ο Αρσενόπουλος

Gazzetta team
MVP και μέλος της καλύτερης πεντάδας ο Αρσενόπουλος

bet365

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, με τον Νίκο Αρσενόπουλο να κατακτά τον τίτλο του MVP αποτελώντας μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά!

Το Πανελλήνιο Εφήβων ολοκληρώθηκε στη Χερσόνησο Ηρακλείου και η στέψη του πρωταθλητή Ολυμπιακού έγινε στο παρκέ του «Φιλωνίδειου».

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Προμηθέας Πάτρας, στην τρίτη η ΑΕΚ, στην τέταρτη ο Άρης, στην πέμπτη η Ελευθερούπολη και στην έκτη το Ηράκλειο.

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Νίκος Αρσενόπουλος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων. Δίπλα του στην καλύτερη πεντάδα είναι οι Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας Π.), Βαλάντης Κουρτίδης (Άρης), Αλεξέι Ποχουσέβσκι (Ολυμπιακός) και Μάνος Χατζηδάκης (ΑΕΚ).

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Στέλιος Απαζίδης της Ελευθερούπολης.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Μπάμπης Μαρκάκης, η πρόεδρος Κοινωφελούς Χερσονήσου, Δέσποινα Πλευράκη, ο αντιπεριφερειάρχης ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων, Γιώργος Αλεξάκης, ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου, Μανώλης Κουλούρας

Η τελική κατάταξη: 1. Ολυμπιακός, 2. Προμηθέας Π., 3. ΑΕΚ, 4. Άρης 5. Ελευθερούπολη, 6. Ηράκλειο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα