All Star Game φιλανθρωπικού χαρακτήρα στον Άλιμο

Gazzetta team
All Star Game φιλανθρωπικού χαρακτήρα στον Άλιμο

bet365

Ο Δήμος Αλίμου στα πλαίσια του 3ου Καρναβάλιμου προσκαλεί όλους μικρούς και μεγάλους στον φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ το Σάββατο στις 17 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Αλίμου και ώρα 18:00 με το 1ο Mini All Star Game!

Το 1o Mini All Star Game θα γίνει στο Κλειστο Γήπεδο Άλιμου και θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ο αγώνας αυτός θα συγκεντρώσει παιδιά που ξεχωρίζουν από πολλά και διαφορετικά μπασκετικά «φυτώρια», κάτι που δεν συνηθίζεται να βλέπουμε σε τόσο μικρές ηλικίες και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Σκοπός του αγώνα είναι πάνω απ όλα η διασκέδαση των παιδιών μέσα από το παιχνίδι και να νιώσουν μέσα από την φαντασία τους την αίγλη που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός υψηλού επιπέδου σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Μέσω του ματς θα ενισχυθεί το έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αλίμου, το οποίο βοηθάει και πάλι παιδιά να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις.

Οι ομάδες που θα βρεθούν αντίπαλες είναι η ομάδα 2006 του Ολυμπιακού, με τον Χαράλαμπο Σκουζή στον πάγκο και η ομάδα “All Star” με επίλεκτους παίκτες από ομάδες της Αττικής, ηλικίας 2006, με προπονήτρια την Κατερίνα Δελή!

Συμμετέχουν οι ομάδες: Ολυμπιακός, ΠΑΟ, Πανιώνιος, Περιστέρι, Μίλωνας, Ίκαρος Καλλιθέας, Αμύντας, Παγκράτι, Δραπετσώνα, Κρόνος, Eurohoops Academy, Α.Λ.Φ. Αλίμου, Δίας Τραχώνων, South Basketball Academy, Πέρα, Ταταύλα.

Την παρουσίαση πρόκειται να κάνει ο Γιάννης Δαφνής, ενώ το δικό τους ρυθμό θα δώσουν οι Μαζορέτες, δηλαδή τα κορίτσια της Ντέπυς Τζελέπη, από τον Θουκυδίδειο Γ.Σ. (Διεύθυνση γηπέδου: Ελ. Βενιζέλου 33, Άλιμος)!

 

Τελευταία Νέα