Παίζουμε Basket για καλό σκοπό

Gazzetta team
Παίζουμε Basket για καλό σκοπό

bet365

Ο ΓΣ Περιστερίου Αθλητικός Σύλλογος συναντά τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές!

Οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και το Sportsroom.gr στέλνουν το δικό τους μήνυμα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης!

Ο ΓΣ Περιστερίου Αθλητικός Σύλλογος συναντά τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής κάθε μέρα και βγαίνουν νικητές! Ονόματα που έχουν «γράψει» ιστορία στα παρκέ όπως Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Χατζής συναντούν παλιούς και νέους αγαπημένους παίκτες του ιστορικού ΓΣ Περιστερίου όπως Αργύρης Πεδουλάκης, Γιάννης Κομματάς, Γιάννης Κρητικός, Γιάννης Λαλάκης, Αντώνης Μάντζαρης, Κίκι Κλαρκ, Γάϊος Σκορδίλης, Αλκιβιάδης Παππάς, Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και πολλούς άλλους.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 7 μμ, στο Κλειστό Περιστερίου, «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ», με στόχο τη στήριξη των παιδιών της «Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή» και το σύλλογο «Αγάπη για Ζωή». Tο event θα παρουσιάσει ο Βασίλης Σκουντής και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote ΤV

 

Τελευταία Νέα