Δικαιώθηκαν οι Έλληνες διαιτητές από το ΑΣΕΑΔ

Gazzetta team
Δικαιώθηκαν οι Έλληνες διαιτητές από το ΑΣΕΑΔ

bet365

Γκόντας, Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Φούφης δικαιώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ στις προσφυγές που έκαναν κατά των ΕΟΚ-ΚΕΔ και αναμένεται να επιστρέψουν στα ελληνικά παρκέ.

Δικαιώθηκαν οι τέσσερις Έλληνες διαιτητές από το ΑΣΕΑΔ, στις προσφυγές που έκαναν κατά των ΕΟΚ και ΚΕΔ.

Οι «γκρι» είχαν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού 60 ημερών από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ενώ έμεναν σταθερά εκτός ορισμών από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, από την αρχή ακόμα της σεζόν.

Αυτή η «τιμωρία» ήρθε, επειδή οι Γκόντας, Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Φούφης επέλεξαν να μείνουν στην διοργάνωση της Euroleague, που σημαίνει ότι δεν ήταν διαθέσιμοι για αγώνες της FIBA.

Ο αποκλεισμός αυτός ήταν... παράνομος, οι τέσσερις διαιτητές κυνήγησαν την υπόθεση, δικαιώθηκαν και αναμένεται να επιστρέψουν στα ελληνικά παρκέ, ενώ πρόκειται να προσφύγουν και στα πολιτικά δικαστήρια.

Μάλιστα, ο Γκόντας έκανε και σχετική ανάρτηση, μετά την απόφαση

«Η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τους διαιτητές. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι υποχρεωμένη με βάση αυτή την απόφαση να τους ορίζει κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ΑΣΕΑΔ έκρινε ως μη νόμιμη την μη χρησιμοποίηση τους εδώ και δύο χρόνια στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι διαιτητές πρέπει να επιφυλαχθούν για περαιτέρω ενέργειες και η ΕΟΚ να τους ζητήσει συγνώμη για ό,τι έγινε», ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος του Ηλία Κορομηλά, Γιάννης Μαρακάκης.

 

Τελευταία Νέα