Στο «Nick Galis hall of famous game» και ο Ρεντζιάς

Gazzetta team
Στο «Nick Galis hall of famous game» και ο Ρεντζιάς

bet365

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς θα συμμετέχει στο Νick Galis hall of famous game, σε έναν αγώνα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδο του στο hall of fame.

Ένας από τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές της γενιάς του, ο Ευθύμης Ρεντζιάς ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα τόσο στις ομάδες που αγωνίστηκε σε συλλογικό επίπεδο όσο και στην Εθνική μας ομάδα, θα συμμετέχει στο "Nick Galis hall of famous game", έναν αγώνα προν τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδό του στο hall of fame με φιλανθρωπικό σκοπό που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Με αφορμή την παρουσία του στη μεγάλη αυτή γιορτή ο παλαίμαχος σέντερ δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή μου που θα συμμετέχω και εγώ σ'αυτόν τον αγώνα προς τιμήν της σπουδαίας αυτής προσωπικότητας, του Νίκου Γκάλη. Ήταν ο άνθρωπος που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα και που το "απογείωσε", κάνοντας όλους τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίζουν. Από εκεί και πέρα στις δύσκολες εποχές που ζούμε κάθε βοήθεια προς τα παιδιά είναι σημαντική. Αυτό το αναφέρω γιατί το παιχνίδι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν αποτελούν εκδηλώσεις ρουτίνας.

Τέλος, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο τόσο γιατί ο σκοπός είναι ιερός καθώς όπως προανέφερα με το συμβολικό εισιτήριο θα ενισχύσουμε την τεράστια προσπάθεια των δύο ιδρυμάτων όσο και το γεγονός ότι θα τιμήσουμε το μεγάλο Νίκο Γκάλη για την είσοδό του στο Hall of fame».

Εισιτήρια για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.ticketmaster.gr

 

Τελευταία Νέα