Μπουντούρης και Γαλακτερός θα τιμήσουν τον Γκάλη

Μπουντούρης και Γαλακτερός θα τιμήσουν τον Γκάλη

Μπουντούρης και Γαλακτερός θα τιμήσουν τον Γκάλη

Νίκος Μπουντούρης και Νάσος Γαλακτερός θα βρεθούν στο φιλανθρωπικό παιχνίδι προς τιμήν του Νίκου Γκάλη (23/12, 18:00).

Όλο και περισσότεροι αθλητές αλλά και προσωπικότητες του αθλητικού θα τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη στις 23 Δεκεμβρίου.

Νίκος Μπουντούρης και Νάσος Γαλακτερός γνωστοποίησαν την παρουσία τους στο φιλανθρωπικό αγώνα «Nick Galis hall of famous game», που θα γίνει στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, στις 18:00.

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος που θα συμμετέχω στο "Nick Galis hall of famous game". Ο Νίκος Γκάλης για εμάς, που είμαστε η επόμενη γενιά του μπάσκετ, υπήρξε ο άνθρωπος πρότυπο και η αιτία να ασχοληθούμε με το μπάσκετ και να το αγαπήσουμε. Είχα την ευτυχία να βρεθώ ως αντίπαλος του, δυστυχώς όχι και ως συμπαίκτης του, για έξι χρόνια περίπου κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να τον ζήσω μέσα στο γήπεδο και να "συγκριθώ" μαζί του, κάτι που ίσως ακουστεί σαν ιεροσυλία. Η αλήθεια όμως είναι πως κάθε φορά που τον μάρκαρα ένιωθα δέος με το μέγεθός του ως παίχτη. Είναι επομένως χαρά μου να βρίσκομαι εκεί και το λιγότερο που μπορώ να κάνω, ώστε να τιμήσω κι εγώ αυτόν το μεγάλο αθλητή. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικός και ο σκοπός του αγώνα αυτού, το ότι θα δοθεί δηλαδή βοήθεια, σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη», ήταν τα λόγια του Μπουντούρη.

Ο Γαλακτερός δήλωσε: «Στις δύσκολες γενικά εποχές που περνάει η χώρα μας, ειδήσεις όπως αυτές της εισόδου του σπουδαίου Νίκου Γκάλη στο Hall of fame είναι αυτές που μας θυμίζουν το χαμένο μας πατριωτισμό και τη χαμένη μας περηφάνια. Όσοι αγώνες και εκδηλώσεις να γίνουν προς τιμήν του Νίκου Γκάλη είναι λίγες μπροστά σε ό,τι έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος στην Ελλάδα. Καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει στις 23 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του Αγίου Θωμά όπου με ένα συμβολικό εισιτήριο θα συνδράμουμε όλοι μαζί για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Τέλος, είναι τιμή μου που θα βρίσκομαι στον αγώνα αυτό αλλά θεωρώ, όχι μόνο ως αθλητής του μπάσκετ αλλά και ως Έλληνας, ότι είμαστε ήδη πολύ περήφανοι για το Νίκο Γκάλη και όλα όσα έχει προσφέρει στη χώρα μας».

Best of internet