Φώτσης: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή...»

Gazzetta team
Φώτσης: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή...»

bet365

Το κλειστό των Ιλισίων θα πάρει το όνομα του Αντώνη Φώτση, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή.

To κλειστό των Ιλισίων θα πάρει το όνομα του Αντώνη Φώτση μετά από ομόφωνη απόφαση των ανθρώπων της ομάδας και ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για αυτήν την απόφαση, τονίζοντας πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από το να συνεχίσει το όνομα του. Επιπλέον δήλωσε συγκινημένος και υπερήφανος.

«Ευχαριστώ πολύ. Νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από το να συνεχίσει το όνομα του. Θα είναι χαρά μου να βλέπω το γήπεδο να γεμίζει από παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα. Άλλωστε ένα από τους λόγους που επέστρεψα στη γειτονιά μου είναι για να έρθω σε επαφή με τα νέα παιδιά και αν μπορώ να τους μεταδώσω την αγάπη μου για το μπάσκετ», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα