Ομιλητής σε εκδήλωση για την αξία του αθλητισμού ο Διαμαντίδης (pics)

Gazzetta team
Ομιλητής σε εκδήλωση για την αξία του αθλητισμού ο Διαμαντίδης (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συμμετείχε ως ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα με θέμα «Αθλητισμός και νέοι. Αξίες διαχρονικές και σχέσεις ζωής».

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου και ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Β.Δ. Ελλάδος διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: «Αθλητισμός και νέοι. Αξίες διαχρονικές και σχέσεις ζωής» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών ενώ ομιλητές ήταν ο Νίκος Φιλίππου, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σκουντής.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν καταξιωμένοι αθλητές και άτομα που αποτελούν, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, φορείς του αθλητικού πνεύματος και ιδεώδους, να μεταδώσουν το μήνυμα «νους υγιής εν σώματι υγιεί», σε μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Περιφέρειας Ηπείρου, αφού ο αθλητισμός αγγίζει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και κυρίως τους νέους διαμορφώνοντας διαχρονικά πρότυπα και αξίες.

 

Τελευταία Νέα