Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Αλέκος Σπανουδάκης

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Αλέκος Σπανουδάκης

Gazzetta team
Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Αλέκος Σπανουδάκης

bet365

Ο Αλέκος Σπανουδάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, αφού αισθάνθηκε δυσφορία. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και προπονητής του Ολυμπιακού υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Στο νοσοκομείο Ασκληπιέιο της Βούλας μεταφέρθηκε ο παλιός παίκτης και προπονητής του Ολυμπιακού, Αλέκος Σπανουδάκης. Υπέστη καρδιακό επεισόδιο, όμως πλέον ξεπέρασε τον κίνδυνο

Στο πλευρό του Αλέκου Σπανουδάκη έσπευσαν οι Παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στο Ασκληπιείο τον επισκέφτηκαν για να του συμπαρασταθούν ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού Γιάννης Παραγυιός, ο Βασίλης Ντάκουλας και ο Θανάσης Ράμμος.

«Tέσσερις γενιές βετεράνων του Ολυμπιακού εύχονται περαστικά στον Αλέκο μας, που μας έδωσε σύντομα ραντεβού στο ΣΕΦ. Σιδερένιος επίτιμε...,» είναι το μήνυμα που έστειλαν στον Αλέκο Σπανουδάκη, οι Παλαίμαχοι, με ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook (Olympiacos Veterans B.C.).

Ο Αλέκος Σπανουδάκης είναι πρώην αθλητής καλαθοσφαίρισης γεννημένος το 1928 στα Χανιά της Κρήτης. Ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος καλαθοσφαιριστής που χρησιμοποίησε το τζαμπ σουτ. Αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Ελλάδος (1949, 1960), τα οποία ήταν και τα 2 πρώτα του Ολυμπιακού. Με την Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε σε 28 αγώνες και σημείωσε 109 πόντους (3,9 μ.ο.). Στο Ευρωμπάσκετ 1949 στο Καϊρο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Αγωνίστηκε επίσης στο Ευρωμπάσκετ του 1951, στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1952 και στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1955. Ασχολήθηκε και με την προπονητική και μεγάλη του επιτυχία ήταν η ανακάλυψη του Γιώργου Σιγάλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα