Παγκόσμιο Κύπελλο: Στο Α' Γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα! (pic)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στο Α' Γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα! (pic)

Gazzetta team
Παγκόσμιο Κύπελλο: Στο Α' Γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα! (pic)

bet365

Τα rankings των ομάδων, μετά και τους τελευταίους αγώνες των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ανακοινώθηκαν, η Ελλάδα διατήρησε την 8η θέση και θα είναι οριστικά στο Α' Γκρουπ δυναμικότητας, στην κλήρωση που θα γίνει στις 16 Μαρτίου στην Κίνα.

Η Εθνική Ομάδα πέτυχε το στόχο της και με το παραπάνω στα «παράθυρα» για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε το «ταξίδι» του με 11-1, έχοντας εξασφαλίσει από νωρίς την πρόκριση στην μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού και διατηρώντας την 8η θέση, μετά και τις δύο τελευταίες νίκες επί της Γεωργίας και της Γερμανίας.

Συνεπώς, η «επίσημη αγαπημένη», μετά την οριστικοποίηση των rankings, είναι και... επίσημα στο Α' Γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση, που θα γίνει στις 16 Μαρτίου στην πόλη Σενζέν!

Η Κίνα, όπως είχε γίνει γνωστό, θα είναι επικεφαλής σε ένα γκρουπ, αλλά ο αποκλεισμός της Σλοβενίας επέτρεψε στην Ελλάδα να είναι ουσιαστικά η 7η ομάδα της πρώτης 8άδας, που θα δηλώσει παρούσα στη διοργάνωση κι έτσι μπήκε στο Α' Γκρουπ δυναμικότητας.

Η διαφορά από την Αυστραλία, με δεδομένο ότι αφαιρέθηκε η χρονιά 2011 ήταν τελικά ελάχιστη, αλλά οι δύο νίκες που έγιναν με την Γεωργία και την Γερμανία επέτρεψαν στην Εθνική να κρατήσει την 8η θέση και να τεθεί επικεφαλής ομίλου στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Οι υπόλοιπες ομάδες που θα είναι στο ίδιο γκρουπ με την Εθνική είναι οι: ΗΠΑ, Ισπανία, Γαλλία, Σερβία, Αργεντινή, Λιθουανία και η Κίνα, ως οικοδέσποινα της διοργάνωσης.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα