Παγκόσμιο Κύπελλο Κίνας: Το παζλ των προκριματικών στην Ευρώπη

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Παγκόσμιο Κύπελλο Κίνας: Το παζλ των προκριματικών στην Ευρώπη

bet365

Το gazzetta.gr γράφει για τις 9 ευρωπαϊκές ομάδες που προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πώς κρίνονται τα τρία εισιτήρια που μένουν.

Μία αγωνιστική μένει για να ολοκληρωθεί η μαραθώνια προκριματική φάση της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Στη σπουδαία αυτή διοργάνωση του καλοκαιριού θα συμμετέχουν 12 ευρωπαϊκές χώρες εκ των οποίων οι εννιά είναι ήδη γνωστές. Η Ελλάδα κατάφερε και πήρε την πρόκριση νωρίς ενώ ακόμη οκτώ ομάδες είναι γνωστές. Ουσιαστικά τρεις θέσεις περιμένουν κάτοχο.

Στην Κίνα θα βρεθούν σίγουρα Ελλάδα, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία, Ισπανία και Τουρκία.

Οι τρεις θέσεις που μένουν θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ Ή ΛΕΤΟΝΙΑ

Το Μαυροβούνιο υποδέχεται την Λετονία και στους γηπεδούχους αρκεί νίκη ή ήττα μέχρι και οκτώ πόντους (είχαν επικρατήσει με 9 διαφορά στη Ρίγα). Οι Λετονοί θα ταξιδέψουν στην Κίνα μόνο αν νικήσουν με διψήφια διαφορά πόντων.

ΡΩΣΙΑ Ή ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Οι Ρώσοι υποδέχονται τη Φινλανδία την τελευταία αγωνιστική και χρειάζονται νίκη ή ήττα με έναν πόντο διαφορά. Αν οι Φινλανδοί επικρατήσουν με τρεις και πάνω θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν.

ΣΕΡΒΙΑ Ή ΙΣΡΑΗΛ

Οι δύο ομάδες παίζουν στο Βελιγράδι και τα πράγματα είναι απλά αφού όποιος νικήσει προκρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας

Στις υπόλοιπες ηπείρους...

Αφρική (4/5): Αγκόλα, Νιγηρία, Σενεγάλη, Τυνησία
Αμερική (5/7): Αργεντινή, Βραζιλία, Καναδάς, ΗΠΑ, Βενεζουέλα
Ασία/Ωκεανία (3/7): Αυστραλία, Ν. Κορέα, Νέα Ζηλανδία

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα