Αθηναίου: «Αξίζουμε να είμαστε εδώ»! (gTV)

Αθηναίου: «Αξίζουμε να είμαστε εδώ»! (gTV)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αθηναίου: «Αξίζουμε να είμαστε εδώ»! (gTV)

bet365

O Γιάννης Αθηναίου μίλησε στο gazzetta.gr για την πορεία της Εθνικής από το δικό του τρίποντο στο Λέστερ ως τον αγώνα πρωτιάς με τη Γερμανία στο φινάλε των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιάννης Σταυρουλάκης

Για να φτάσουμε εδώ, στο σημείο δηλαδή η ελληνική ομάδα να έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και να διεκδικεί την πρώτη θέση στον όμιλο των προκριματικών απέναντι στη Γερμανία (24/2) πρέπει να γυρίσουμε στις 24 Νοεμβρίου 2017.

Τότε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε επικρατήσει της Μεγάλης Βρετανίας με 92-95 στο πρώτο παιχνίδι στα «παράθυρα» χάρη στο μεγάλο τρίποντο του Γιάννη Αθηναίου στα 3.4 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο τότε γκαρντ του Άρη έκανε μια ντρίμπλα, πήγε αριστερά και με μακρινό σουτ έδωσε στην Εθνική ομάδα την πρώτη νίκη στην προκριματική διαδικασία, βάζοντας τις βάσεις της μετέπειτα πρόκρισης στο Παγκόσμιο.

O Αθηναίου, ο οποίος έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές στα προκριματικά με 8.8 πόντους, 2.4 ασίστ και 1.6 ριμπάουντ μίλησε στο gazzetta.gr μετά από το τέλος του αγώνα με τη Γεωργία κάνοντας rewind στον αγώνα στο Λέστερ και υπενθυμίζοντας πως η Εθνική ειδικών συνθηκών είχε τεράστιο κίνητρο σε αυτή τη διαδικασία.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα