Τζόρτζεβιτς: «Η Ελλάδα δεν ήρθε με το καλύτερο ρόστερ και το εκμεταλλευτήκαμε»

Gazzetta team
Τζόρτζεβιτς: «Η Ελλάδα δεν ήρθε με το καλύτερο ρόστερ και το εκμεταλλευτήκαμε»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μιλώντας για τη νίκη της Σερβίας κόντρα στην Ελλάδα, στάθηκε στις απουσίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και το γεγονός ότι η ομάδα του, τις εκμεταλλεύτηκε.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Κανείς δεν περίμενε να είναι εύκολο, αλλά η Ελλάδα δεν ήρθε με το καλύτερο ρόστερ της και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε. Περάσαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι στο ξεκίνημα και βγάλαμε πολλή ενέργεια. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως κάναμε πολλά λάθη προσπαθώντας να ευχαριστήσουμε το κοινό» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε:

«Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες όταν παίζουμε απλά και έξυπνα, αλλά κάναμε εξεζητημένα πράγματα που οδηγούσαν σε λάθη. Η ζώνη της Ελλάδας μάς προβλημάτισε, αλλά καταφέραμε να τελειώσουμε δυναμικά το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα που πάλεψε άξια αν και είχε ήδη προκριθεί. Εμείς θέλουμε ακόμη μια νίκη για να εξασφαλίσουμε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα