Σιμόνοβιτς: «Να διορθώσουμε το λάθος με την Ελλάδα»

Gazzetta team
Σιμόνοβιτς: «Να διορθώσουμε το λάθος με την Ελλάδα»

bet365

Η Σερβία παίζει τα... ρέστα της με την Ελλάδα (03/12, 21:15), για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 και ο Μάρκο Σιμόνοβιτς θέλει μόνο τη νίκη.

Η Σερβία βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με ρεκόρ 5-4 και ακριβώς πίσω της... καραδοκούν η Γεωργία και το Ισραήλ (4-5), που σημαίνει πως δεν υπάρχει περιθώριο λάθους στο ματς με την Ελλάδα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ρόμα – Ιντερ και σούπερ αποδόσεις στην Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά, ενόψει της αναμέτρησης με την Ελλάδα (03.12, 21:15): «Κάναμε τα ίδια λάθη, σαν να μη μάθαμε τίποτα από τα προηγούμενα ματς. Είχαμε μια καλή ευκαιρία να τελειώσουμε τη δουλειά και δεν το κάναμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όμως δεν έχουμε χρόνο για δάκρυα, πρέπει να διορθώσουμε το λάθος μας απέναντι στην Ελλάδα. Πρέπει να νικήσουμε. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασίες υπολογισμών για να δούμε τι αποτελέσματα θέλουμε για να προκριθούμε. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα