Σκουρτόπουλος: «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

Σκουρτόπουλος: «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

Σκουρτόπουλος: «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

Η Εθνική Ομάδα αναχώρησε με απώλειες για το Βελιγράδι και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υποστήριξε πως η «επίσημη αγαπημένη» θα είναι σοβαρή, όπως πάντα.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει την Σερβία (03/12, 21:15), για το δεύτερο ματς του πέμπτου «παραθύρου», χωρίς να έχει στη διάθεσή της τους Γιάννη Μπουρούση (επέστρεψε στην Κίνα) και Χάρη Γιαννόπουλο (τραυματίας).

Η αποστολή αναχώρησε σήμερα (02/12) για το Βελιγράδι και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υποστήριξε: «Είχαμε διαβεβαιώσει στην πρώτη συγκέντρωση για αυτό το παράθυρο, ότι παρά τον εκπληρωμένο στόχο της πρόκρισης, η Εθνική ομάδα θα είναι σοβαρή όπως πάντα. Το δείξαμε στην Πάτρα και αυτό θα πάμε να κάνουμε και στο Βελιγράδι.

Έχουν πει όλοι οι παίκτες ότι κάθε συμμετοχή με την Εθνική αποτελεί κίνητρο από μόνη της. Εκτός αυτού, το να διατηρήσουμε το αήττητο είναι ένα σημαντικό δέλεαρ, μάλιστα απέναντι σε μια δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στην έδρα της και με μεγάλη δική τους ανάγκη για βαθμούς.

Η απουσία του Γιάννη δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στους ψηλούς, η απώλεια του Χάρη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προβλημάτων που είχαμε από την διάρκεια της στελέχωσης γι' αυτά τα δύο ματς, όμως, υπάρχει δικαιολογημένη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες που έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα σε ό,τι τους ζητήθηκε και πιστεύω ότι θα σταθούμε και πάλι καλά».

Best of internet