Μίτσιτς: «Με τον ίδιο ενθουσιασμό η Ελλάδα»

Gazzetta team
Μίτσιτς: «Με τον ίδιο ενθουσιασμό η Ελλάδα»

bet365

Ο Βασίλιε Μίτσιτς τέθηκε στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την αναμέτρηση με την Ελλάδα (3/12, 21:15) κι εξήγησε πως η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλο θα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό παρά το γεγονός ότι έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 24άχρονος γκαρντ της Ζάλγκιρις ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι τρομερό συναίσθημα να βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα. Αγαπώ να παίζω για αυτή την ομάδα. Ο βασικότερος λόγος που είμαι εδώ, είναι η μεγάλη επιθυμία μου να είμαι με την Εθνική. Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι από τη στιγμή που ο κόουτς μας χρειάζεται και μας καλεί, είναι τεράστια τιμή για όλους μας, η μεγαλύτερη, να είμαστε στην Εθνική ομάδα.

Δεν είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε Ξέρω το σύστημα του κόουτς Τζόρτζεβιτς. Είναι το ίδιο ή περίπου το ίδιο με αυτό που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι εξοικειωμένος και δε θα έχω κανένα πρόβλημα. Η Ελλάδα έχει προκριθεί ήδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έρθει να παίξει στο Βελιγράδι με λιγότερο ενθουσιασμό, έστω κι αν δεν έχει στο ρόστερ της τους καλύτερους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα