Μπουρούσης: «Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα λείπει, εμείς θα είμαστε στην Κίνα»!

Μπουρούσης: «Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα λείπει, εμείς θα είμαστε στην Κίνα»!

Gazzetta team
Μπουρούσης: «Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα λείπει, εμείς θα είμαστε στην Κίνα»!

bet365

Η Ελλάδα είναι η μόνη αήττητη εθνική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή ζώνη και ο Γιάννης Μπουρούσης υπενθύμισε το τεράστιο επίτευγμα των διεθνών.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το 9/9 στα «παράθυρα» της FIBA και υποχρέωσε τη Γερμανία στην πρώτη της ήττα στα προκριματικά, έχοντας εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπουρούσης που έκανε τη διαφορά για την ελληνική ομάδα κόντρα στους Γερμανούς σχολίασε το αήττητο σερί της Εθνικής, τονίζοντας παράλληλα ότι πολλοί δεν πίστεψαν στις δυνατότητές της.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα ήμασταν αήττητοι σε αυτή τη διαδικασία. Πολλοί δεν πίστεψαν σε αυτή την Εθνική όμως δεν πρέπει να αναλωθούμε σε ό,τι ειπώθηκε στο παρελθόν. Οφείλουμε να εστιάσουμε στα αποτελέσματα που μας έφεραν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πιο σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι ότι αυτά τα παιδιά σφράγισαν το εισιτήριο για τη μεγάλη διοργάνωση. Η Ελλάδα θα είναι στην Κίνα και θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία δεν θα είναι εκεί... Άλλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ αντιμετωπίζουν δυσκολίες στα "παράθυρα" όμως η Ελλάδα έχει ήδη 9 νίκες. Μπορείτε να το φανταστείτε; Είναι τεράστια υπόθεση» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα