Σκουρτόπουλος: «Άγνωστη η Γερμανία, σε δύσκολη θέση η Σερβία»

Σκουρτόπουλος: «Άγνωστη η Γερμανία, σε δύσκολη θέση η Σερβία»

Σκουρτόπουλος: «Άγνωστη η Γερμανία, σε δύσκολη θέση η Σερβία»

Η Εθνική ομάδα άρχισε την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ για τις αναμετρήσεις με τη Γερμανία και τη Σερβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.  

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε για την νέα αποστολή της Εθνικής που, σημειωτέον έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στη μεγάλη διοργάνωση της Κίνας: «Αυτή την φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και αναγκαστήκαμε να περιμένουμε την εξέλιξη αυτών για κάποιους παίκτες μέχρι να είμαστε σίγουροι για την τελική επιλογή.

Ξεκινάμε για άλλη μια φορά με μια πολύ σοβαρή σύνθεση της ομάδας και είμαστε βέβαιοι για την σωστή της λειτουργία και την προσπάθεια που θα ικανοποιήσει. Παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος, υπάρχει μεγάλη επιθυμία για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα και να κλείσουμε αυτή την διαδικασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Γερμανία είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου την οποία ακόμα δεν έχουμε αντιμετωπίσει και με δεδομένη και την σύνθεση που θα παρουσιάσει αυτή την φορά μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε άγνωστη, ενώ οι Σέρβοι είναι στην πιο δύσκολη θέση και χρειάζονται τους βαθμούς περισσότερο.

Για εμάς, όπως καταλαβαίνει κάποιος κοιτάζοντας και την σύνθεση της ομάδας, θα συνεχιστεί η διαδικασία του να πάρουν κάποια νέα παιδιά το βάπτισμα του πυρός ή να διευρύνουν την εμπειρία τους στην Εθνική ανδρών, όπως έχουμε κάνει από την αρχή αυτής της σειράς αγώνων».

Η Εθνική να αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (27/11) για την Πάτρα από όπου θα επιστρέψει αμέσως μετά το ματς, ενώ το ταξίδι για το Βελιγράδι είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (2/12).

Οι 14 παίκτες που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση είναι οι Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Best of internet