Χωρίς παίκτες της Euroleague η Εθνική στα προκριματικά

Χωρίς παίκτες της Euroleague η Εθνική στα προκριματικά

Gazzetta team
Χωρίς παίκτες της Euroleague η Εθνική στα προκριματικά

bet365

O Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τις κλήσεις του για τα παιχνίδια με Γερμανία και Σερβία ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν υπάρχουν μέσα παίκτες της Euroleague.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πλησιάσει η στιγμή που η Εθνική θα συνεχίσει τα ματς της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα κοντραριστεί με τις Γερμανία (Πάτρα, 30/11) και Σερβία (Βελιγράδι, 3/12), με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να ανακοινώνει τις κλήσεις του, οι οποίες δεν έχουν παίκτες της Euroleague.

Οι 14 παίκτες που κάλεσε ο προπονητής της Εθνικής: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λίνος Χρυσικόπουλος.

Η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο της Κίνας το 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα