Στην Πάτρα θα παίξει η Εθνική ομάδα με τη Γερμανία

Gazzetta team
Στην Πάτρα θα παίξει η Εθνική ομάδα με τη Γερμανία

bet365

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, η Εθνική ομάδα θα υποδεχθεί τη Γερμανία στις 30 Νοεμβρίου για το «παράθυρο» των Προκριματικών στην Πάτρα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Από το Ηράκλειο Κρήτης και τα «Δύο Αοράκια» στην Πάτρα! Η Εθνική ομάδα μετακομίζει για το επόμενο ματς της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού θα φιλοξενήσει τη Γερμανία στην Πάτρα στις 30/11.

Τρεις μέρες αργότερα (3/12) η Εθνική θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με την Σερβία. Την προσπάθειά της για πρόκριση στο Eurobasket 2019 κάνει η Εθνική γυναικών έχοντας να δώσει δύο ματς με Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: «Οι Εθνικές ομάδες παίζουν μπάσκετ τον Νοέμβριο. Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμη «παράθυρο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, ενώ η Εθνική Γυναικών θα συνεχίσει την προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2019.

Εντός έδρας η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στην Πάτρα στις 30 Νοεμβρίου στις 19:00 και ακολούθως, στις 3 Δεκεμβρίου, θα αγωνιστεί απέναντι στη Σερβία στο Βελιγράδι στις 21:15.

Η Εθνική Γυναικών στις 17 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία στο Μάντσεστερ στις 21:00, ενώ υποδέχεται το Ισραήλ στην Κοζάνη στις 21 Νοεμβρίου στις 17:00. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.»

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα