Λαρεντζάκης: «Στο Παγκόσμιο μαζί με τον Γιάννη»

Gazzetta team
Λαρεντζάκης: «Στο Παγκόσμιο μαζί με τον Γιάννη»

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξέφρασε την επιθυμία να τα πάει καλά η Εθνική στο Παγκόσμιο μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκθείασε την φάση του Καλάθη με τον Παπανικολάου και δήλωσε αισιόδοξος για την νέα χρονιά με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για την καλή πορεία της Εθνικής: «Όπως αρχίσαμε έτσι τελειώσαμε . Με buzzer beater νίκη στη Βρετανία και τελειώσαμε με buzzer beater νίκη στη Γεωργία. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Υπάρχει αγάπη για την ομάδα από όλους και αυτό βγαίνει και στο παρκέ. Όλο αυτό οφείλεται και στους προπονητές. Βέβαια ανέκαθεν υπήρχε αυτή η αγάπη και είμαστε χαρούμενοι που το δείχνουμε και στο γήπεδο».

Για τις πανηγυρικές αναρτήσεις στα social media: «Δεν το κανονίσαμε. Είναι κάτι που έβγαινε αυθόρμητο στον καθένα. Πλέον το facebook και το instagram είναι στην καθημερινότητά μας και είναι ένας τρόπος να εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας».

Για το πώς έγινε η ανατροπή κόντρα στη Γεωργία: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Περιμέναμε ότι θα μπουν πολύ δυνατά οι Γεωργιανοί, γιατί αν μας κέρδιζαν θα έμπαιναν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Είναι δυνατοί. Είναι μια ομάδα με 2-3 ποιοτικούς παίκτες. Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά το κακό ξεκίνημα. Ο Νικ έβαλε κάποια μεγάλα σουτ. Στο τελευταίο ενάμιση λεπτό το παιχνίδι πήγε στον πόντο. Μίλησε από εκεί και πέρα η καρδιά και η εμπειρία. Έγιναν όλα ακριβώς όπως τα θέλαμε, το ριμπάουντ όπως το θέλαμε. Η πάσα του Νικ και το σπριντ του Κώστα ήταν ΝΒΑ».

Για την εμπειρία του στην Εθνική Ομάδα: «Απολάμβανα κάθε στιγμή που μαζευόμασταν με τα παιδιά και σε αυτό το παράθυρο. Με τα περισσότερα παιδιά είμαστε φίλοι. Το να παίζεις για τη χώρα σου είναι ανεκτίμητο. Τιμή και χαρά. Το απολάμβανα και ήθελα να δίνω το 1000% για να κερδίσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέρος αυτής της πορείας».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Πιστεύω στο Παγκόσμιο έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία και με τα παιδιά και με τον Γιάννη που θα έρθει να πάμε αρκετά καλά και να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες. Ο Γιαννάκης αυτή τη στιγμή είναι ίσως μέσα στους τρεις καλύτερους του κόσμου».

Για το πότε ενσωματώνεται στην ΑΕΚ: «Τετάρτη ξεκινάω. Διάβασα, μίλησα και με τα παιδιά. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ο κόουτς είναι αυτής της φιλοσοφίας. Δείχνει μέσα στο γήπεδο. Θα μπω κι εγώ στο κλίμα, να προσαρμοστώ. Πιστεύω θα είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο και φέτος».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα