Τζόρτζεβιτς: «Ελπίζω να μην είναι σοβαρό του Μπόγκνταν»

Τζόρτζεβιτς: «Ελπίζω να μην είναι σοβαρό του Μπόγκνταν»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τζόρτζεβιτς: «Ελπίζω να μην είναι σοβαρό του Μπόγκνταν»

bet365

Οι ενοχλήσεις του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο γόνατο επισκίασαν τη νίκη της Σερβίας επί της Εσθονίας και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στο πρόβλημα του γκαρντ των Κινγκς.

Ο Μπογκντάνοβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο όπου είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου και υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο Απρίλιο, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις 3:19 στη νίκη επί της Εσθονίας.

«Ο Μπόγκνταν θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αισθάνεται ενοχλήσεις. Τον αποσύραμε από το παιχνίδι, δεν θέλαμε να πάρουμε το παραμικρό ρίσκο! Θα δούμε αύριο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό... Πονάει στο γόνατο που χειρουργήθηκε. Το γόνατό του είναι σταθερό όπως διαπίστωσε ο γιατρός της εθνικής Σερβίας, ο καθηγητής Ραντοβάνοβιτς. Είναι πολύ σημαντικό, όμως θα γνωρίζουμε περισσότερα τη Δευτέρα (17/9)» ανέφερε σχετικά ο Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα