Καλάθης: «Από τα καλύτερα παιχνίδια μου στην Εθνική!»

Gazzetta team
Καλάθης: «Από τα καλύτερα παιχνίδια μου στην Εθνική!»

bet365

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Εθνικής ομάδας δεν ήταν άλλος από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος υπογράμμισε ότι η πρόκριση είναι εκείνη που μετράει και όχι η δική του εμφάνιση.

Ο διεθνής γκαρντ που έκανε ρεκόρ καριέρας με την Εθνική ομάδα ύστερα από τους 31 πόντους που σημείωσε, δήλωσε μετά το τέλος:

«Απίστευτο παιχνίδι. Η Γεωργία μπήκε πιο έτοιμη από μας, πέτυχε 30 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και έπρεπε να ηρεμήσουμε για να αντιδράσουμε. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο παιχνίδι, ο κόουτς έκανε εξαιρετική δουλειά βάζοντας το χαμηλό σχήμα, ανοίξαμε το γήπεδο και επέτρεψε σε μένα και τον Σλούκα να δημιουργήσουμε. Κάναμε πρες και παγίδες, με αποτέλεσμα να κλέψουμε μπάλες. Παρότι ήμασταν στο -6 λίγο πριν το τέλος, παίξαμε κάποιες εξαιρετικές άμυνες και κερδίσαμε».

Όσο για την δική του εμφάνιση; «Χαίρομαι πολύ για τη νίκη. Ένιωσα καλά, είχα εμπιστοσύνη στο σουτ μου, μου άφηναν το τρίποντο και νομίζω πως ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου με την Εθνική. Το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα