Παπανικολάου: «Μπήκε και... πάμε Κίνα»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Παπανικολάου: «Μπήκε και... πάμε Κίνα»! (vid)

bet365

Εκστασιασμένος ο Κώστας Παπανικολάου από την νίκη - πρόκριση που έδωσε στην Εθνική Ομάδα με το buzzer beater του στο ματς με την Γεωργία!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Για να φτάσουμε σε αυτή τη φάση και ο Νικ και ο Θανάσης έκαναν τρομερή εμφάνιση. Ο Λάρυ, ο Βασιλόπουλος, όλοι όλοι! Στο πρώτο 10λεπτο ήμασταν πολύ κακοί! Η εικόνα ήταν υπέρ της Γεωργίας. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, σοβαρευτήκαμε για να κλείσουμε το θέμα πρόσκρισης. Από την στιγμή που έχεις την ευκαιρία, καλό είναι να το κάνεις από την πρώτη στιγμή και να μην μπαίνεις σε περιπέτειες».

Για το αν έγινε... Μπολτ στην τελευταία φάση: «Δεν ξέρω τι έγινα... Είδα τον Νικ και του έδωσα την μπάλα. Κι απλά έκανα ένα δυνατό σπριντ από δεξιά για να του δώσω ακόμα μια επιλογή».

Για το ότι δεν κάρφωσε και πήγε σε λέι απ: «Εκείνη την στιγμή δεν το πολυσκέφτηκα. Δεν ήξερα πόσος χρόνος έμενε και δεν ήθελα να μου μείνει η μπάλα στα χέρια. Μπήκε, όλα καλά, πάμε Κίνα».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Αν σκεφτείτε ότι το 2014 πήγαμε με wild card και τώρα το πετύχαμε με το σπαθί μας, είναι μια προσωπική δικαίωση για όλους! Η Ελλάδα θα πάει για ακόμα μια χρονιά σε τελική φάση».

Για τα «παράθυρα» του χειμώνα σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούμε στα επόμενα 2 παράθυρα. Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω, αλλά σίγουρα τα παιδιά θα συνεχίσουν».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα