Μπιέλιτσα: «Η Ελλάδα πάντα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο»!

Κάτια Πετροπούλου
Μπιέλιτσα: «Η Ελλάδα πάντα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο»!

bet365

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα αποθέωσε την εμφάνιση της Ελλάδας στο ματς με την Σερβία και τόνισε πως η εθνική του πρέπει να ανασυγκροτηθεί ενόψει συνέχειας.

Ο 30χρονος φόργουορντ της Σερβίας είπε αρχικά στο site της FIBA: «Ήταν πολύ άσχημο να παρακολουθώ την εθνική μου ομάδα τον χειμώνα και να μην είμαι εκεί. Για 7 χρόνια αγωνιζόμουν συνεχώς με την Σερβία και ήταν συναισθηματικά φορτισμένες οι στιγμές που έβλεπα τους συμπαίκτες μου να παίζουν. Θέλω να είμαι υγιής και έτοιμος να παίξω με την εθνική ομάδα. Μού είχε λείψει η εθνική ομάδα πάρα πολύ και νιώθω υπέροχα που επέστρεψα έπειτα από δύο καλοκαίρια απουσίας».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στην συνέχεια, ο παίκτης των Κινγκς πρόσθεσε για την ατμόσφαιρα στα «Δύο Αοράκια»: «Μού είχε λείψει αυτή η ατμόσφαιρα που βρήκαμε στο Ηράκλειο. Μου άρεσε που το γήπεδο ήταν γεμάτο, ήταν σπουδαίο για τους φιλάθλους».

Τέλος, πρόσθεσε: «Mας έλειπαν σίγουρα παίκτες, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια και να προκριθούμε στο Παγκόσμιο. Στην Ευρώπη σημασία έχει η ομάδα. Μού είχε λείψει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εμείς δεν παίξαμε σαν ομάδα, ενώ η Ελλάδα έπαιξε σαν ομάδα και μπροστά στο κοινό τη πάντα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα