Ραντούλιτσα: «Θα αγκαλιάσω ξανά τον Μπουρούση στο Παγκόσμιο»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ραντούλιτσα: «Θα αγκαλιάσω ξανά τον Μπουρούση στο Παγκόσμιο»! (vid)

bet365

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε στο gazzetta.gr μετά το τέλος του αγώνα της Σερβίας με την Ελλάδα κι αναφέρθηκε σε μια ιδιαίτερη στιγμή πριν από το τζάμπολ στα «Δυο Αοράκια».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γιάννης Σταυρουλάκης

Από την στιγμή που έλυσε πρόωρα το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Αρμάνι Μιλάνο, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στην Κίνα. Αυτό διέρρεε από το περιβάλλον του κι αυτό επιβεβαιώθηκε το περσινό καλοκαίρι όταν υπέγραψε στους Jiangsu Dragons, γυρνώντας στην ασιατική χώρα μετά από το πέρασμά του από τους Shandong Lions.

Πλέον φιλοδοξεί να το πράξει ξανά φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο το διάστημα 31 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου 2019. Η Σερβία διεκδικεί την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και ο 30άχρονος σέντερ μίλησε στο gazzetta.gr για την ήττα από την Ελλάδα και την αγκαλιά με τον Γιάννη Μπουρούση, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως οι δυο ομάδες θα προκριθούν στη μεγάλη διοργάνωση.

Φαίνεται πως απολαμβάνεις το μπάσκετ στην Κίνα κι έχεις ξαναβρεί τον εαυτό σου στους Jiangsu Dragons. Θα δούμε, όμως, και την εθνική Σερβίας εκεί;
«Φυσικά! Το ελπίζω! Πιστεύω ότι στο τέλος θα προκριθούμε... Είχαμε την ευκαιρία μας να βρεθούμε πιο κοντά όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πλέον είμαστε ένα βήμα πίσω αλλά δεν αλλάζει κάτι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κι ελπίζω οι δυο ομάδες να βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Τι έλειψε από τη Σερβία κόντρα στην Ελλάδα;
«Η ενέργεια και ότι δεν παίξαμε έξυπνα… Δεν κάναμε τα πράγματα που είδαμε στο scouting και είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε στην άμυνα. Απλώς, δεν παίξαμε έξυπνα».

Σας επηρέασε ο ντόρος των προηγούμενων ημερών αναφορικά στις απουσίες του Γιόκιτς, του Τεόντοσιτς και του Μαριάνοβιτς;
«Παίξαμε χωρίς αυτούς τους παίκτες στα περισσότερα παιχνίδια στα παράθυρα… Μπορώ να πως ότι δεν μας επηρέασε. Από την άλλη βέβαια, η εθνική Σερβίας είναι μια ομάδα που παίζει μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Λείπουν παιδιά που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μαζί τους και να τους έχουμε μαζί μας… Ίσως είναι δύσκολο όμως δεν πρέπει να το αναλύσουμε. Εδώ είμαστε οι καλύτεροι παίκτες και αυτή είναι η εθνική μας».

Η γνώμη σου για την ελληνική εθνική ομάδα;
«Όπως βλέπω, είναι σχεδόν όλοι εδώ. Το 95% είναι εδώ… Λείπει βέβαια ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο) και δεν ξέρω ποιος άλλος. Είναι σε καλή κατάσταση».

Στο ζέσταμα του αγώνα αγκάλιασες τον Μπουρούση. Θα μπορέσεις να το κάνεις ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πράγμα που σημαίνει ότι οι δυο ομάδες θα έχουν προκριθεί;
«Φυσικά! Θα τον αγκαλιάσω ξανά στο Παγκόσμιο αλλά και στο κινεζικό πρωτάθλημα με τις ομάδες μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα