Μπουρούσης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του 6-0, ένα 80% είναι δικό τους»

Gazzetta team
Μπουρούσης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του 6-0, ένα 80% είναι δικό τους»

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας και στάθηκε περισσότερο σε όλους τους παίκτες που είχαν φορέσει τη γαλανόλευκη για το 6-0, ενώ υπογράμμισε ότι όλοι θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα.

«Να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά που στα προηγούμενα παράθυρα μας έφεραν στο 6-0. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα παίζαμε σήμερα χωρίς άγχος. Ένα 80% της επιτυχίας οφείλεται σε αυτά τα παιδιά. Οι δύο ομάδες ήταν απροετοίμαστες, αλλά η ομάδα έπαιξε με καρδιά, είχε τη συγκέντρωση, πήρε μια διαφορά και την κράτησε ως το τέλος του παιχνιδιού» δήλωσε αρχικά ο Μπουρούσης στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Είχα τη δυνατότητα να έρθω στην πρώτη φάση, όλα τα παιδιά ήθελαν να έρθουν αλλά για τους λόγους που όλοι ξέραμε δεν μπορούσαν. Δεν χρειάζεται να το αναλύουμε. Σαν αρχηγός και μέλος της ομάδας θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που μας οδήγησαν στην πρώτη φάση σε ένα 6-0. Ο κόσμος στο Ηράκλειο ήταν δίπλα μας, ήρθε στο γήπεδο, κερδίσαμε και του δώσαμε χαρά. Μπορεί να μην ήταν αυτό που λέμε… έδρα, αλλά μας έδωσαν ώθηση και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα