Μάντζαρης: «Δεν είμαστε άπειροι να πέσουμε σε παγίδες»

Μάντζαρης: «Δεν είμαστε άπειροι να πέσουμε σε παγίδες»

Μάντζαρης: «Δεν είμαστε άπειροι να πέσουμε σε παγίδες»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θεωρεί πως η εμπειρία της Ελλάδας θα τη βοηθήσει στο ματς κόντρα στους Σέρβους. 

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Εθνικής στα «Δύο Αοράκια».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναλυτικά ανέφερε...

Για την αναμέτρηση: «Δεν έχουμε το περιθώριο για να προετοιμαστούμε για το σημαντικό ματς. Έχουμε παίξει και παλιά με όλα τα παιδιά. Περιμένουμε με τη δύναμη του κόσμου να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Σίγουρα δεν θα είμαστε αυτοί που πρέπει, αλλά ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε.

Για την Σερβία: «Η Σερβία έχει απουσίες, αλλά είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο μπάσκετ. Εν αντιθέσει με εμάς δεν έχουν κάνει το απόλυτο και είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι πιο αναγκαία η νίκη για αυτούς. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Η Σερβία θέλει να μας βγάλει από τον ρυθμό μας, αλλά εμείς πρέπει να τρέξουμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Για τα φιλικά: «Κόντρα στην Γαλλία ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις που έχουμε κάνει. Ήταν 2 φιλικά και δεν έχουν σχέση με τα επίσημα. Δεν είχαμε το χρόνο για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό που θα μας οδηγήσει ακόμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο».

Για το αν ο χρόνος προετοιμασίας αποτελεί παγίδα: «Δεν είμαστε άπειροι να πέσουμε σε παγίδα. Η Σερβία δεν είναι κάποια ομάδα αουτσάιντερ. Δεν είναι μια ομάδα που θα μας εκπλήξει. Θέλει να έρθει εδώ να μας κερδίσει και εμείς θέλουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε».

Best of internet