Μιλουτίνοφ: «Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο στην Κρήτη»

Gazzetta team
Μιλουτίνοφ: «Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο στην Κρήτη»

bet365

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξεκαθάρισε πως αν η Σερβία παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, μπορεί να φύγει με το «διπλό» από το Ηράκλειο στην αναμέτρηση με την Ελλάδα (13/9, 21:00).

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σαραγόσα - Λα Κορούνια, αν ο Αλβάρο Βάθκεθ σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο στην Κρήτη. Η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Έχουν καλή ομάδα, αλλά το ίδιο κι εμείς. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να νικήσουμε. Όλοι οι παίκτες έχουμε παρουσιάσει βελτίωση. Απολαμβάνω τα παιχνίδια για την εθνική κι αποτελεί τιμή μου. Δεν αισθανόμαστε πίεση. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα νικήσουμε» εξήγησε ο διεθνής Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού στην τελευταία προπόνηση των δευτεραθλητών Ευρώπης πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα