Τζόρτζεβιτς: «O Mπουρούσης έχει τεράστια εμπειρία» (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τζόρτζεβιτς: «O Mπουρούσης έχει τεράστια εμπειρία» (pics)

bet365

Η Σερβία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Βελιγράδι για τον αγώνα με την Ελλάδα στα «Δυο Αοράκια» (13/9, 21:00) και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι η Εθνική μας έχει πλέον λιγότερο άγχος,

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σαραγόσα - Λα Κορούνια, αν ο Αλβάρο Βάθκεθ σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι δευτεραθλητές Ευρώπης θα παραταχθούν με τον Νέμανια Μπιέλιτσα αφού ο Σέρβος φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς αισθάνεται καλύτερα έπειτα από το πρόβλημα στον αυχένα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και θα ακολουθήσει την αποστολή στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του ο Τζόρτζεβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τον αγώνα με την Ελλάδα, κάνοντας αναφορά στην εμπειρία των Ελλήνων διεθνών.

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η εμπειρία της Ελλάδας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Μπουρούσης, για παράδειγμα, έχει τεράστια εμπειρία από αγώνες υψηλού επιπέδου ενώ υπάρχουν παίκτες με αθλητικά προσόντα όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Μήτογλου, το νέο πρόσωπο της ελληνικής ομάδας. Η Ελλάδα έχει ένα δυνατό ρόστερ με τους Πρίντεζη, Μάντζαρη, Καλάθη, Σλούκα, Παπαπέτρου και Παπανικολάου... Όλοι τους έχουν αγωνιστεί στην EuroLeague. Γενικώς η Ελλάδα είναι μια ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στην τελική φάση των διοργανώσεων και πλέον έχει λιγότερο άγχος έπειτα από το 6-0 στην πρώτη φάση».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα