«Η Μπουντούτσνοστ δεν άφησε τον Γκόρντιτς να έρθει στην εθνική Βοσνίας»

Gazzetta team
«Η Μπουντούτσνοστ δεν άφησε τον Γκόρντιτς να έρθει στην εθνική Βοσνίας»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής Βοσνίας εξαπέλυσε... βέλη στην Μπούντουτσνοστ, κατηγορώντας της πως δεν άφησε τον Νεμάνια Γκόρντιτς να ενισχύσει την εθνική ομάδα.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Συγκεκριμένα, ο Σίνισα Κοβάσεβιτς σχολίασε σχετικά στην ιστοσελίδα «Sportspo.ba»: «Ο Νεμάνια Γκόρντιτς είπε πως θα έρθει στην εθνική ομάδα στις 9 Σεπτεμβρίου. Αλλά, δυστυχώς, δεν ήρθε. Όχι επειδή δεν ήθελε, αλλά επειδή η Μπουντούτσνοστ δεν του το επέτρεψε.

Λειτουργούν πολύ λάθος στην Μπουντούτσνοστ. Δεν καταλαβαίνω την συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων. Επιμένουν πως ο Γκόρντιτς πρέπει να μείνει στην ομάδα τους και το απαγορεύουν να παίξει στην εθνική του, την στιγμή που αφήνουν άλλους (Τζάκσον, Ιβάνοβιτς, Πόποβιτς, Σέχοβιτς, Μπάροβιτς).

Καλέσαμε τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας, αλλά δεν τον αφήνουν. Ο Γιάσμιν Ρέπεσα (προπονητής της εθνικής) επίσης τους τηλεφώνησε. Ήρθα σε επικοινωνία αρκετές φορές με τον Γκόρντιτς και ο ίδιος θέλει να έρθει, 100%, αλλά η Μπουντούτσνοστ δεν τον αφήνει.

Έχουμε κενό στην θέση του πλέι μέικερ και δεν έχουμε άλλον για να τον αντικαταστήσει. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αναφορά στην FIBA και να αποζητήσουμε δικαιοσύνη. Φοβούνται πως θα χάσουν αυτή τη "μάχη"».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα