Βασιλόπουλος: «Αν θέλουμε Παγκόσμιο, πρέπει να έχουμε ταυτότητα» (vid)

Βασιλόπουλος: «Αν θέλουμε Παγκόσμιο, πρέπει να έχουμε ταυτότητα» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Βασιλόπουλος: «Αν θέλουμε Παγκόσμιο, πρέπει να έχουμε ταυτότητα» (vid)

bet365

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκανε λόγο για διδακτική ήττα από την Γαλλία κι εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η Εθνική Ομάδα θα αλλάξει «πρόσωπο» ενόψει συνέχειας.

Ο διεθνής φόργουορντ είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Καμία σχέση το Μαυροβούνιο με την Γαλλία. Ήταν πολύ δυνατοί οι Γάλλοι. Αντιμετωπίσαμε τελείως λάθος το παιχνίδι. Δώσαμε την ευκαιρία στους Γάλλους να παίξουν δυνατά κι εμείς προσπαθούσαμε να διαβάσουμε τις φάσεις. Είχαμε κακή επικοινωνία και όπως και να το κάνεις, με την έλλειψη χρόνου, θέλουμε πολλή δουλειά».

Για το μαρκάρισμα στον Μπατούμ σχολίασε: «Δεν είναι δύσκολο, αλλά είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις αν έχει όλο το γήπεδο δικό του. Αν θέλουμε να κερδίσουμε στα επόμενα παιχνίδια, πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνα. Κι αν θέλουμε και το Παγκόσμιο, πρέπει να έχουμε ταυτότητα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Στα επίσημα θα είμαστε πιο έτοιμοι. Οι Σέρβοι είναι πιο έτοιμοι, αλλά δεν είναι τόσο αθλητικοί. Θα παίζουμε στην έδρα μας. Με την κατάλληλη συγκέντρωση θα κερδίσουμε».

Τέλος, ο παίκτης του Περιστερίου κατέληξε: «Εγώ πάντα λέω πως από τις ήττες μαθαίνεις πιο πολλά. Σήμερα καταλάβαμε πόσο πολύ πρέπει να συγκεντρωθούμε και σε όσο χρόνο μας απομένει να είμαστε στο 100%. Όχι ότι δεν το δίνουμε, ευτυχώς έχουμε παιδιά με πολύ ταλέντο κι έχουμε την προσωπικότητα για να την βγάλουμε στο παιχνίδι».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα