«Δεν θα συζητούσαμε για Παγκόσμιο χωρίς τα παιδιά του... 6/6!» (gTV)

«Δεν θα συζητούσαμε για Παγκόσμιο χωρίς τα παιδιά του... 6/6!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Δεν θα συζητούσαμε για Παγκόσμιο χωρίς τα παιδιά του... 6/6!» (gTV)

bet365

O Νικ Καλάθης πλέκει το εγκώμιο των παικτών που σήκωσαν το βάρος στα τρία πρώτα «παράθυρα» της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μιλώντας στην κάμερα του gTV, δηλώνει αισιόδοξος ότι η Εθνική ομάδα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δύο κρίσιμων αγώνων που έχει μπροστά της.

Τενερίφη – Κάντιθ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε το παρόν στην 1η φάση των προκριματικών, κόντρα στο Ισραήλ, η απόδοσή του (15π. & 8ασ.) ήταν καταλυτική για την πιο εύκολη εντός έδρας νίκη της επίσημης αγαπημένης! Ο λόγος για τον Νικ Καλάθη, που μετά την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του, καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δύο πιο κρίσιμα ματς της Εθνικής ομάδας, με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μιλώντας στην κάμερα του gTV, o 29χρονος διεθνής point-guard του «τριφυλλιού» δεν ανησυχεί για τον φυσιολογικά χαμηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας που παρουσιάζει η Εθνική ομάδα, περιμένει πως και πως να ξαναφορέσει τη «γαλανόλευκη» φανέλα και δεν ξεχνά να αποδώσει τα εύσημα στους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στην 1η φάση των προκριματικών και θα δουν από την τηλεόραση τους αγώνες με τη Σερβία και την Γεωργία.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα