«Ποτέ δεν σκέφτηκα να μην επιστρέψω στην Εθνική!» (gTV)

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να μην επιστρέψω στην Εθνική!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Ποτέ δεν σκέφτηκα να μην επιστρέψω στην Εθνική!» (gTV)

bet365

Ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ μοιράζεται τις πρώτες εντυπώσεις του από την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας και μιλώντας στην κάμερα του gTV, δηλώνει πλήρως συνειδητοποιημένος με τον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι εξηγεί ότι ο αποκλεισμός του από το προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο του έδωσε έξτρα κίνητρο!

Τελείωσε την διετή κολεγιακή του θητεία (Όρεγκον) με μ.ο. 14,1 πόντους και ποσοστό 41,1% στα τρίποντα και παρ' ότι το ξεκίνημα της rookie σεζόν του στο ΝΒΑ, τον βρήκε κατά κύριο λόγο στην θυγατρική ομάδα της Ατλάντα (μ.ο. 19,1π. με τη φανέλα των Erie BayHawks), o 22χρονος Έλληνοαμερικανός guard παρουσίασε τόσο προοδευτική βελτίωση, που το τέλος της περυσινής χρονιάς τον βρήκε με αρκετά αξιόλογα νούμερα (μ.ο. 7,2π., 2,3ρ. & 1,4ασ. με 36,2% στα τριπ.) για παίκτη που επελέγη στον 2ο γύρο του draft (νο41).

Ο λόγος για τον Τάϊλερ Ντόρσεϊ, που μετά από 2 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα για να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του gTV παρουσιάστηκε απόλυτα σίγουρος για την απόφασή του να θέσει εαυτόν στην διάθεση της «επίσημης αγαπημένης», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκέφτηκε ποτέ το ενδεχόμενο να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, επειδή το 2016 «κόπηκε» από την 12άδα που εκπροσώπησε ΤΗ χώρα μας στο προολυμπιακό τουρνουά.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα