Μπογκντάνοβιτς: «Λιγότερη πίεση η Ελλάδα»

Μπογκντάνοβιτς: «Λιγότερη πίεση η Ελλάδα»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μπογκντάνοβιτς: «Λιγότερη πίεση η Ελλάδα»

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς επιστρέφει στην εθνική Σερβίας για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 κι αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Ελλάδα στο Ηράκλειο.

Ο Σέρβος γκαρντ και ο συμπαίκτης του στους Σακραμέντο Κινγκς, Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι οι μοναδικοί NBAers στους οποίους υπολογίζει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ώστε να αγωνιστούν στις αναμετρήσεις με την Ελλάδα (13/9) και την Εσθονία (16/9) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σήμερα (2/9) βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση της εθνικής Σερβίας κι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αγώνα με την Ελλάδα στα «Δυο Αοράκια». «Αρχικώς, μπορώ να πω ότι μου έλειψαν αυτές οι συναντήσεις με τους συμπαίκτες μου στην εθνική. Έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια και είναι πολύ όμορφο ότι βρεθήκαμε ξανά μαζί. Προσωπικά, είμαι απόλυτα έτοιμος. Επέστρεψα από τους τραυματισμούς κι άφησα πίσω όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισα μέσα στη χρονιά. Η Ελλάδα έχει λιγότερη πίεση. Είναι πρώτη στον όμιλο κι έχει συγκεντρώσει το μάξιμουμ των βαθμών στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι στο χέρι μας μας να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε στα ματς με την Ελλάδα και την Εσθονία».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα