Ντόντσιτς: «Αδέλφια μου, δεν θα είμαι μαζί σας» (pic)

Ντόντσιτς: «Αδέλφια μου, δεν θα είμαι μαζί σας» (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ντόντσιτς: «Αδέλφια μου, δεν θα είμαι μαζί σας» (pic)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς επιβεβαίωσε την απουσία του από το «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου, προτρέποντας τους συμπαίκτες του στην εθνική Σλοβενίας να δείξουν ποιοι είναι.

Ο rookie γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς δεν θα ενισχύσει τους Σλοβένους στα παιχνίδια με τη Λετονία και την Τουρκία στις 14 και 17 Σεπτεμβρίου, απευθυνόμενους στους συμπαίκτες του κι εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην εθνική ομάδα.

Σκόραρε ο Χατζηγιοβάννης το πρώτο γκολ του αγώνα Παναθηναϊκός - Λαμία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Τις τελευταίες εβδομάδες που είμαι στις ΗΠΑ ζω εκπληκτικά συναισθήματα και νέες εμπειρίες. Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω και τη δουλειά που κάνουμε στο Ντάλας. Αλλά, πριν από αυτά, θα ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου με εσάς τους συμπαίκτες μου, τα "αδέρφια" μου. Ξέρω ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζω για την πατρίδα μου. Οι σκέψεις μου είναι μαζί σας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν και δεν θα είμαι μαζί σας, είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε το καλύτερο. Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου ήταν που ήμουν μέλος της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Θα σας παρακολουθώ τον επόμενο μήνα. Δείξτε ποιοι είστε και συνεχίστε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί. Σύντομα θα είμαι μαζί σας».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα