Ντατόμε: «Τα "παράθυρα" της FIBA είναι ένα χάλι»! (pic)

Ντατόμε: «Τα "παράθυρα" της FIBA είναι ένα χάλι»! (pic)

Ντατόμε: «Τα "παράθυρα" της FIBA είναι ένα χάλι»! (pic)

bet365

Ο Τζίτζι Ντατόμε μίλησε με σκληρά λόγια για το σύστημα των προκριματικών αγώνων των εθνικών ομάδων μεσούσης της σεζόν και ξεκαθάρισε ότι δεν ανησυχεί για την οικονομική κατάσταση της Φενέρμπαχτσε.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η Ιταλία έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις με την Πολωνία και την Ουγγαρία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και ο Τζίτζι Ντατόμε παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα «παράθυρα» της FIBA.

«Δεν επιτρέπουν στους NBAers και τους αθλητές της EuroLeague να παίξουν στις εθνικές ομάδες τους! Είναι μια "τρελή" φόρμουλα, ένα χάλι! Το μπάσκετ πρέπει να προωθηθεί σωστά και το προϊόν που προσφέρεται στα προκριματικά δεν είναι το καλύτερο δυνατό» ανέφερε ο διεθνής Ιταλός φόργουορντ.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στη Φενέρ, επισήμανε: «Δεν προβληματίζομαι γιατί λαμβάνω τις διαβεβαιώσεις από το κλαμπ ότι θα μας πληρώνει εγκαίρως. Ο Ομπράντοβιτς και ο Γκεραρντίνι μας διαβεβαίωσαν ότι το μπάτζετ θα μείνει στα ίδια επίπεδα με πέρσι. Θα παλέψουμε ξανά για όλους τους τίτλους».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα