Μπογκντάνοβιτς: «Θα έχουμε το καλύτερο δυνατό ρόστερ στο ματς με την Ελλάδα»

Gazzetta team
Μπογκντάνοβιτς: «Θα έχουμε το καλύτερο δυνατό ρόστερ στο ματς με την Ελλάδα»

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για το παιχνίδι με την Ελλάδα στις 13 Σεπτεμβρίου και εξήγησε ότι η εθνική Σερβίας θα αγωνιστεί με όλα της τα όπλα!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

«Η Ελλάδα έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια αλλά εμείς περιμένουμε να παρουσιαστούμε με το πιο δυνατό ρόστερ. Θα μπούμε στο ματς με μεγάλη αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο Σέρβος σταρ των Κινγκς και κατέληξε:

«Φυσικά και περιμένουμε πώς και πώς να παίξουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πάντα θέλεις να παίρνεις μέρος σε αυτά τα ματς και η αναμέτρηση με την Ελλάδα είναι ακριβώς ένα από αυτά τα παιχνίδια».

Από τη πλευρά του, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, τόνισε: «Προερχόμαστε από μια κακή ήττα από τη Γερμανία και πρέπει να αντιδράσουμε. Ανυπομονώ για το ματς με την Ελλάδα. Έχουμε βάλει κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, αλλά τώρα θέλουμε τη νίκη. Λατρεύω να παίζω για την εθνική ομάδα»».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα