Λουκ Λόνγκλεϊ: «Ο προπονητής των Φιλιππίνων άφησε να βγάλουν σέλφι σαν γκάνγκστερ»

Αντωνία Σπανού
Λουκ Λόνγκλεϊ: «Ο προπονητής των Φιλιππίνων άφησε να βγάλουν σέλφι σαν γκάνγκστερ»

bet365

Ο βοηθός προπονητής της Αυστραλίας και πρώην σέντερ του ΝΒΑ, Λουκ Λόνγκλεϊ, κατηγόρησε ξεκάθαρα τον προπονητή των Φιλιππίνων για τον βίαιο καυγά στο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς μίλησε για τα όσα έγιναν στον απίστευτο καυγά μεταξύ των παικτών της Αυστραλίας και των Φιλιππίνων, ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθούν 13 παίκτες και να τελειώσει πρόωρα το παιχνίδι.

Ο Λουκ Λόνγκλεϊ ισχυρίζεται ότι ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας ακούγεται σε βίντεο να λέει στους παίκτες του να χτυπήσουν κάποιον.

Ο Ρέγιες ισχυρίστηκε ότι αυτά που ακούστηκαν είναι σχόλια που κάνει ο κάθε προπονητής στους παίκτες του για να κάνουν φάουλ σε αιφνιδιασμούς.

Ο Λόνγκλεϊ σχολίασε: «Πιστεύω ότι ο προπονητής τους τους είπε να βγουν έξω και να μας επιτεθούν. Υπάρχει απόδειξη σε βίντεο γι' αυτό. Νομίζω ότι ήταν αμήχανος από τον τρόπο που έπαιζε η ομάδα του.

Πιο πολύ απ' όλους με ενόχλησε αυτός. Με το να αφήσει την ομάδα να βγάλει σέλφις σαν γκάνγκστερ, μετά από κάτι τέτοιο. Αυτό δείχνει παντελής έλλειψη ελέγχου και σεβασμού».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα