Σκουρτόπουλος: «Aυτή είναι η απάντηση μας σε όσους μιλούσαν για αποκλεισμό»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Aυτή είναι η απάντηση μας σε όσους μιλούσαν για αποκλεισμό»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες της Εθνικής μας μετά τη νίκη επί του Ισραήλ, ενώ δεν ξέχασε εκείνους που προεξεφλούσαν πως η Ελλάδα θα αποκλειστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλο στην κάμερα της ΕΡΤ

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μας λυπεί ότι χάσαμε τον Γιάννη Αθηναίου με τραυματισμό. Όπως τον και Λίνο Χρυσικόπουλο που δεν ξέρουμε αν θα παίξει με την Εσθονία »

«Τα παιδιά έδειξαν τεράστια διάθεση, η συγκέντρωση και η επικοινωνία είναι το μυστικό. Φτιάξαμε επιθετική φιλοσοφία γι' αυτό το 10ημερο και μπορώ να πω ότι σήμερα άγγιξαν το τέλειο. Αυτά κρατάμε, τη χαρά των παιδιών και τη δική μας. Το passing game ήταν εξαιρετικό κι αυτό δείχνει πόσο δεμένα είναι όλα αυτά τα παιδιά».

Για την σύνθεση της Εθνικής μας: «H λέξη "σύνθεση ανάγκης" δεν ισχύει για εμένα. Είναι διεθνείς παίκτες κι έχουν την ίδια αξία με τα υπόλοιπα παιδιά. Κακώς κάποιοι τους χαρακτηρίζουν, όπως κι εμένα. Κάποιοι προεξοφλούσαν ότι δεν θα περνούσαμε καν από την πρώτη φάση. Αυτή είναι η απάντηση μας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα