Κάτας: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Κάτας: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στην Ελλάδα»

bet365

Αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει την Εθνική μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ισραήλ Όντεντ Κάτας.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Εθνική αντιμετωπίζει το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον τεχνικό των γηπεδούχων να δηλώνει αισιόδοξος για τη νίκη. Αναλυτικά ο Όντεντ Κάτας ανέφερε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Υπάρχει καλή ενέργεια στην ομάδα, αλλά οι παίκτες θα πρέπει να μπουν δυνατά στο ματς. Μπορούμε να τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του κόσμου».

Πνίνι: «Αφού μπόρεσε η Κορέα, μπορούμε και εμείς»

Από την πλευρά του ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας, Γκάι Πνίνι, τόνισε: «Αν η Κορέα μπορεί να κερδίσει τη Γερμανία, όλα είναι πιθανά. Μπορούμε να κερδίσουμε κι εμείς την Ελλάδα με τη βοήθεια και του κοινού μας. Θα πρέπει να παίξουμε όμως καλό μπάσκετ απέναντι σε μια πολύ σκληροτράχηλη και δυνατή ομάδα, που ξέρουμε πόσο καλή είναι».

Η δωδεκάδα του Ισραήλ απαρτίζεται από τους: Ρίτσαρντ Χάουελ, Γκαλ Μέκελ, Μπαρ Τίμορ, Ταμίρ Μπλατ, Ραβίβ Λίμοναντ, Γιοακίν Ζούχμαν, Ράφι Μένκο, Γκάι Πνίνι, Μπεν Αλτίτ, Τζέικ Κοέν, Νιμρόντ Λέβι, Άβι Μπεν Χιμόλ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα