Θανάσης: «Σύντομα μαζί με τον Γιάννη στην Εθνική»! (gTV)

Θανάσης: «Σύντομα μαζί με τον Γιάννη στην Εθνική»! (gTV)

Θανάσης: «Σύντομα μαζί με τον Γιάννη στην Εθνική»! (gTV)

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τέθηκε στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου για το τρίτο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του αδελφού του, Γιάννη.

Ο διεθνής φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο τρίτο «παράθυρο» που αφορά τις αναμετρήσεις με το Ισραήλ και την Εσθονία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

«Είναι κάτι το απίστευτο. Εύχομαι να ήταν εδώ ο μπαμπάς μου και να το έβλεπε. Μέσα σε μία εβδομάδα πήραμε το πρωτάθλημα, τελείωσε η σεζόν και ο Κώστας επιλέχθηκε στο Draft. Ακολουθεί τα χνάρια μας και δείχνει πως ό,τι γίνεται δεν του ασκεί πίεση, αλλά βρίσκει κίνητρο» εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση στη Media Day της Εθνικής ομάδας.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να αξιολογήσει την πρώτη του σεζόν στο πιο υψηλό επίπεδο: «Σίγουρα δεν βάζω βαθμό. Είναι θέμα υπομονής και να θες να δείξεις κάποια πράγματα, πρέπει να προχωρήσεις σταδιακά και υπομονετικά και να δουλέψεις σκληρά. Όσο δουλεύω σκληρά, θα δείχνω πως μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα και θα εμπνέω εμπιστοσύνη».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην Εθνική ομάδα μαζί με τον αδελφό του, Γιάννη, ανέφερε: «Σίγουρα. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει σύντομα. Έχουμε πολλές απουσίες, είναι πολύ δύσκολο αυτό που γίνεται με τα παράθυρα. Θέλω να ελπίζω πως στο επόμενο "παράθυρο" και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πως θα μπορούμε να παραβρεθούμε όλοι και θα μπορέσουμε να παλέψουμε για μία θέση στο ρόστερ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα