«Εσωτερικά» φιλικά προετοιμασίας η Εθνική Ελλάδας

«Εσωτερικά» φιλικά προετοιμασίας η Εθνική Ελλάδας

«Εσωτερικά» φιλικά προετοιμασίας η Εθνική Ελλάδας

bet365

Η πρώτη συνάντηση της εθνικής ομάδας έγινε και θα ακολουθήσουν φιλικά προπονητικού χαρακτήρα με την εθνική Νέων και ένα Πανεπιστήμιο από τις Φιλιππίνες.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

H ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Επίσημη πρεμιέρα στις προπονήσεις έκανε σήμερα (20/6) η Εθνική Ανδρών εν όψει των εκτός έδρας προκριματικών αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου με το Ισραήλ (26/8) και την Εσθονία (2/7).

Με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες του μικρού χρονικού διαστήματος της προετοιμασίας που δεν δίνουν την ευκαιρία φιλικών αγώνων, αποφασίστηκε στις προπονήσεις της Κυριακής (24/6) και Δευτέρας (25/6) να γίνουν αγωνιστικές δοκιμές απέναντι στην Εθνική Νέων Ανδρών και την Πανεπιστημιακή ομάδα των Φιλιππίνων που προετοιμάζεται στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα