Μένει ως έχει το καλεντάρι της FIBA

Μένει ως έχει το καλεντάρι της FIBA

Μένει ως έχει το καλεντάρι της FIBA

Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA συνεδρίασε τις προηγούμενες ημέρες κι αποφάσισε ομόφωνα να διατηρηθεί το καλεντάρι, κάνοντας τον απολογισμό σε ό,τι αφορά την προσέλευση των φιλάθλων και τη χρήση των social media.  

Συγκεκριμένα. η εκτελεστική επιτροπή έλαβε μια εις βάθος παρουσίαση για τα δύο πρώτα "Παράθυρα", τα οποία κρίθηκαν ως απολύτως επιτυχημένα με ρεκόρ συμμετοχής σε ολόκληρο τον κόσμο τον κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου. 

Ο συνολικός αριθμός των θεατών στα παιχνίδια που διεξήχθησαν παγκοσμίως ξεπέρασε τις 300.000 σε κάθε Παράθυρο, με τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού τομέα να καταγράφουν το Φεβρουάριο 80% μέσο όρο πληρότητας στα γήπεδα. Περισσότεροι από 600 εκατομμύρια άνθρωποι έγιναν reach μέσω των ψηφιακών καναλιών της FIBA από το Νοέμβριο, επιβεβαιώνοντας το υψηλό ενδιαφέρον που έχουν οι φίλαθλοι για τα προκριματικά. 

Συζητήθηκαν επίσης πεδία ανάπτυξης ενώπιον της διεξαγωγής του τρίτου Παραθυρού που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο που θα ολοκληρώσει και τον πρώτο Γύρο των "Παραθύρων". 

Η εκτελεστική επιτροπή επιβεβαίωσε ομόφωνα ότι η FIBA πρέπει να διατηρήσει ένα παγκόσμιο ημερολόγιο που περιλαμβάνει την τακτική παρουσία των Εθνικών Ομάδων καθ'όλη τη διάρκεια του έτους.

Best of internet