Σκουρτόπουλος: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε έτσι»

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 75-70

Σκουρτόπουλος: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε έτσι»

Σκουρτόπουλος: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε έτσι»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το 2/2 της Ελλάδας στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου και τόνισε πως θα περιμένει τον Ιούνιο για ανάλογα αποτελέσματα.

Ο προπονητής της Εθνικής είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κάναμε το 2/2 στην Κρήτη. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι ήρθαν για να μας στηρίξουν.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαν σκληρή δουλειά να κάνουν. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, δεν είναι κάτι εύκολο. Δεν είμαστε συνηθισμένοι στο να παίζουμε έτσι. Είναι δύσκολο να ξεχάσουμε και τις συνήθειες που έχουμε με τις ομάδες μας και να μπούμε σε μια νέα κατάσταση μέσα σε 2-3 ημέρες.

Πιστεύω πως η Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ καλή ομάδα, παίζουν πολύ σκληρά. Αυτή ίσως ήταν η τελευταία τους ευκαιρία για να έχουν ελπίδες για την επόμενη φάση και έτσι έγινε και για εμάς δύσκολο το παιχνίδι.

Κάναμε το παιχνίδι μας απλό στο τέλος, ήμασταν σκληροί στην άμυνα, βάλαμε πόντους στον αιφνιδιασμό, είχαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι, βρήκαμε την λύση για το ματς. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε συγκέντρωση, χάσαμε πολλά σουτ, κάναμε πολλά λάθη και δεν τελειώναμε τις φάσεις από την καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχαμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Θα περιμένουμε τους επόμενους μήνες να βρούμε το νέο μας ρόστερ και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε 2 παιχνίδια εκτός και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Best of internet