Στοχεύει στο 4/4 η Εθνική Ανδρών

Στοχεύει στο 4/4 η Εθνική Ανδρών

Στοχεύει στο 4/4 η Εθνική Ανδρών

Η Εθνική Ανδρών θα φιλοξενήσει την Μεγάλη Βρετανία στα "Δύο Αοράκια" της Κρήτης (18:00, ΕΡΤ HD) και θέλει νίκη για να κάνει το 4/4 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Για άλλη μια φορά η Εθνική Ανδρών θα έχει την ευκαιρία να παίξει μπροστά στον κόσμο της.

Μετά την επικράτηση κόντρα στην Εσθονία, η ομάδα του Σκουρτόπουλου θα υποδεχθεί την Μεγάλη Βρετανία (18:00, ΕΡΤHD) στα Δύο Αοράκια και θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάνοντας το 4/4.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι Βρετανοί δυσκόλεψαν πολύ τους διεθνείς ματς, οι οποίοι χρειάστηκαν ένα μεγάλο τρίποντο από τον Γιάννη Αθηναίου στην παράταση του πρώτου ματς για να αποδράσουν με το διπλό

Η δωδεκάδα για το παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία θα απαρτίζεται από τους Γιάννη Αθηναίου, Νίκο Γκίκα, Δημήτρη Κατσίβελη, Αντώνη Κόνιαρη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Χάρη Γιαννόπουλο, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Ντούσαν Σάκοτα, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γιάννη Μπουρούση και Δημήτρη Μαυροειδή. Οι Μιχάλης Λούντζης, Λεωνίδας Κασελάκης, και Λευτέρης Μποχωρίδης που έκαναν ντεμπούτο κόντρα με την Ανδρών κόντρα στην Εσθονία θα μείνουν εκτός.

8ος όμιλος

Εσθονία - Ισραήλ (17:00)

Ελλάδα - Μεγάλη Βρετανία (18:00)

Η βαθμολογία

1. Ελλάδα 3-0

2. Ισραήλ 2-1

3. Εσθονία 1-2

4. Μεγάλη Βρετανία 0-3

Best of internet